“Annette, jeg tror du var blevet brændt på bålet…”

Historien om Paul – Inspireret af en snak med EFT terapeut Annette Nielsen

Paul, en sød ældre mand omkring de 70 år, kommer til Annette fordi han endnu engang er ramt af cancer i leveren. Han er bange for at skulle leve sin sidste tid med mange smerter. Han store udfordringer med følgeskader af tidligere kemobehandlinger, er svære føleforstyrrelser i fingre og fødder.

Paul han har meget svært ved at falde i søvn, men det værste er næsten, at han ikke længere kan arbejde i sin elskede have.
Annette og Paul er sammen til 5 sessioner. Det er altid hyggelige og sjove besøg. Paul fortæller om sit liv og Annette lytter. Han er en mand der har oplevet en masse og Annette er ret imponeret over hans positive sind og hans åbenhed  i forhold EFT terapi.

Paul synes faktisk at EFT-terapi er lidt skørt, men han kan godt lide at komme hos Annette og så er han ikke i tvivl at det virker. Han forstår ikke rigtig hvorfor og har flere gange med glimt i øjet kaldt hende en heks. Han er sikker på, at hvis Annette havde levet i gamle dage, var hun nok blevet brændt på bålet.

Efter 5. gang har Annette gjort det hun kunne. Allerede efter et par gange har Paul mindre bivirkninger, han kommer alene og kan selv kører bil. Efter 3 session falder Paul nemmere i søvn og er igen i stand til at lave havearbejde.

Annette bliver som altid rørt, når hun oplever forandringer hos klienterne. Hos Paul var det rørende at se, hvor meget det betød for ham igen at kunne arbejde i haven.
For Paul betød det at kunne arbejde i haven livskvalitet, også i en tid med fokus på meget sygdom.

Livskvalitet for Annette er, at gøre det hun er allerbedst til – nemlig at give nogle gode behandlinger.

Hvad er EFT-terapi? Læs om EFT og om Annette https://loaderiet.dk/behandlinger-alternativ-eft/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *