Loaderiet er kommet godt fra start

LOADERIET ER KOMMET GODT FRA START.

Loaderiet, det nye klinik- og undervisningsfællesskab i Rødovre er på trods af to ned lukninger kommet flyvende fra start. Indehaver Carina Abel Gjaldbæk kan se tilbage på 2020 med en stor tiltro til, at fundamentet for et ligeså flyvende 2021 er skabt.

Carina sprang i midten af 2019 ud som selvstændig efter 15 år som behandler og leder i socialforvaltningen i Københavns Kommune. Det har været den vildeste rejse. I starten var der tider hvor lokalerne føltes meget tomme. Dette er heldigvis ikke længere tilfældet og tages Corona en kort stund ud af konteksten, er der gang i hverdagen, hvor der er tilknyttet 25 faste lejere plus en del eksterne lejere.

Alle lejerne er med til at skabe fundamentet for et helt unikt sted i Rødovre. Stedet man går hen, hvis man har ondt i krop eller sjæl, eller har brug for at lade energi op.

Ingen smarte projektplaner

Carina har ikke lavet smarte projektplaner, men ladet vejen og mulighederne bestemme. Vejen har formet sig anderledes end først antaget. Mange bolde er blevet kastet, nogle er grebet og andre er ikke

og der ligger stadig masser af gode ideer og venter på at blive kigget på. Som Carina fortæller: “Det selvstændige liv er fantastisk. Jeg er vild med det, vi sammen kan i Loaderiet. Jeg er vild med friheden til at bestemme selv og vild med at kunne gøre en forskel for dem, jeg selv behandler. Jeg tror på at 2021 bliver et spændende år med masser af nye og spændende projekter.

Loaderiet, et klinik – og undervisnings fællesskab

Konceptet er, at man lejer sig ind på faste dage eller på timebasis. Nogle lejere kommer med en etableret forretning, tager deres kunder/klienter med og forsætter deres virke i Loaderiet. Andre starter fra bunden og har brug for sparring og vejledning for at komme i gang. Carina hjælper dem gerne godt i gang. Fælles for dem alle er, at Carina har godkendt dem og kravene er ganske enkelt, en forretning inden for sundhed, krop og sjæl, at kemien er god og at lejeren har en personlighed, der byder velkommen med smil og imødekommenhed. “Alle skal føle sig velkommen og taget godt i mod i Loaderiet” understreger Carina.

Derudover er ambitionen, at behandlerne er gode til at henvise til hinanden. I mange tilfælde giver det god mening at supplere den primære behandling med en anden form for behandling eller yoga.

Året 2020 startede flyvende op.

Loaderiets indehaver, Carina Abel Gjaldbæk, nåede sine 4 overordnede mål for 2020:

  • Hun ville have klinikken fyldt med fantastiske behandlere og undervisere.
  • Hun ville kunne tilbyde de bedste behandlings- og undervisningstilbud inden for krop og sjæl. 
  • Hun ville gøre sin uddannelse som zoneterapeut færdig og give mindst 150 behandlinger
  • Hun ville blive kendt i Rødovre og omegn og få klinikken fyldt med glade klienter og kursister.

Når folk i Rødovre tænker fredagsøl går de til hundebadet – når folk i Rødovre tænker krop og sjæl, skal de tænke Loaderiet.’ Citat fra åbningstalen af Carina

I januar skabte lejerne i fællesskab en sundhedskalender. I februar tilbød Loaderiet Crazy-days, en slags vinterferiebillet til voksne med billige behandlinger og gratis/billige event. I marts, april og maj stod på ned lukning. Men med en tro på, at vi havde gang i et godt koncept, kunne Loaderiet i maj åbne op igen og flyve videre.
Det blev en sommer og et efterår med masser af glade klienter, fyldte yogahold og skønne events.

Lejere i Loaderiet har godt gang i hver deres solovirksomhed,

2020 enten som bekendt med endnu en ned lukning, men troen på, at Loaderiet nok skal komme stærkt igen, er der stadig, Indehaveren og nogle af lejerne er corona-trætte og alle glæder sig til at kunne gøre en forskel igen. Og når der kan genåbnes forsætte med at udvikle deres forretning.

I Loaderiet skal der forsættes med at skabe faglighed på tværs af faggrupper og der skal sættes nye projekter i søen.

Privat bor Carina med sin mand Peter og deres tre børn i Rødovre. Ungerne er ved at blive store. Peter har heldigvis selv været selvstændig og ved hvad det kræver at starte en ny forretning op. For at starte som iværksætter kræver massiv støtte og kærlighed fra baglandet.

FAKTA OM LOADERIET

Loaderiet er et undervisnings- og klinikfællesskab med fokus på sundhed, krop og sjæl. Det ligger på Gunnekær 28, tæt på Rødovre centrum. I loaderiet findes der 3 kliniklokaler hvor der tilbydes forskellige former for alternative behandlinger, fysiurgisk massage, kropsterapi, Body SDS, zoneterapi, kranio sakral terapi, healing, Japansk lifting, EFT-terapi, psykoterapi, familieterapi og meget mere. Derudover tilbydes der forskellige yoga, meditation eller træningshold hold både formiddag og eftermiddag. Der er gruppebehandling på vej og når tiden tillader det, vil Loaderiet ligeledes komme til at tilbyde events for krop og sjæl, samt cafe/foredrag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *