I dag blev der skrevet under, Loaderiet 26.04.2019

Loaderiet er I luften - mit nye klinik fællesskab

JEG F… GJORDE DET!!!

Efter mange overvejelse, begejstring og søvnløse nætter har jeg i dag skrevet under på de fineste lokaler i Gunnekær i Rødovre.

Her skal mit nye klinik fællesskab ligge!
Det er en stor dag for mig – og jeg ved at det ville have glædet min gamle far, at det var på hans fødselsdag jeg skrev under og nu skal i gang med af udleve min drøm.

Faktisk er jeg ret sikker på, at min far har haft en finger med i dette spil – og endnu mere sikker på, at han ville han ville have været PIV stolt af mig.
Jeg har fejret det med frokost med manden min og med mine skønne unger. De bakker mig op – og uden det, havde jeg ikke turde kaste mig ud i det ukendte iværksætteri. Jeg må snart have nogle bobler, det er sku stort. Hvis du vil være med fra start, vide mere eller bare følge Loaderiet og min rejse, så vær med. Jeg er virkelig begejstret og glæder mig til min nye rejse.

Jeg må snart have nogle bobler, det er sku stort at have åbnet mit nye klinik fællesskab!

Hvis du vil være med fra start, vide mere eller bare følge Loaderiet og min rejse, så vær med. Jeg er virkelig begejstret og glæder mig til min nye rejse. Du kan også læse om Loaderiet her.

Når forandringsvinde blæser, er der nogle der bygger læhegn og andre der bygger vindmøller.

– Kinesisk ordsprog

 

 

 

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *