OM LOADERIET

Klinikfællesskab med fokus på faglighed, samarbejde og på at alle skal føle sig særlig velkommen 

Loaderiet består af 2 dele: Klinikken og Undervisningen.

Klinikken består af et hyggeligt venteværelse, hvor du bydes velkommen med kaffe/the og en god, varm stemning. Der er fire behandlerpladser i tre lækre behandlerrum, hvor dygtige behandlere og terapeuter tilbyder forskellige former for behandling/terapi til krop og sjæl. Behandlerne kender hinanden og vil altid sikre, at du får den bedste og rette behandling. 

Undervisningen er et stort lokale med tilhørende køkken og terrasse. Her tilbydes forskellige workshops, undervisning, yoga med mere. Der afholdes mange spændende arrangementer, både som enkeltstående, som gentagende event eller som holdtræning til f.eks body SDS træning eller yoga.

Klinikken og undervisningen lejes ud til fornuftige priser. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for en snak om et muligt samarbejde.

I Loaderiet sælges der skønne produkter fra Forever Living. Produkter til skønhed udenpå og indeni. Krops/ansigtspleje, vitaminer, trænings- og kosttilskud. 

I nyhedsbrevet bliver både nye behandlere og nye events præsenteret. Du er meget velkommen til at tilmelde dig længere nede på siden. 

Jeg glæder mig til at byde terapeuter, undervisere, klienter og kursister velkommen i Loaderiet.

Carina, indehaver af Loaderiet

Carina, indehaver igang med indretning
Historien om

Når forandringsvinde blæser, er der nogle, der bygger læhegn, og andre der bygger vindmøller – begge dele kan i den rette kontekst give god mening.

Jeg stod i efteråret 2018 overfor en stor beslutning. Skulle jeg forsætte i det berømte hamsterhjul eller kaste mig ud i en gammel drøm om at blive selvstændig?

Efter 15 år som behandler og leder i U-turn i Københavns kommune, blæste forandringsvindene for mig. Jeg kunne vælge at blive omplaceret, søge en anden lederstilling eller kaste mig ud i det ukendte selvstændige eventyr.

Det var med sommerfugle i maven og angst for det ukendte, at jeg skrev under på lokalerne i Gunnekær. Jeg overtog lokalerne d. 01.06.2019 og er nu i gang med at få skrevet min nye historie. Historien om at turde springe ud i det at blive selvstændig – og at gøre det, andre drømmer om at gøre. En historie om, hvordan vi i Loaderiet skaber succes via fællesskab, samarbejde og positiv ånd. En historie om hvordan Loaderiet bliver et sted, hvor klienter, kursister og kunder elsker at komme og må komme igen.

Er jeg blevet overrasket undervejs? I den grad – men stort set kun positivt. Jeg har mødt mange fantastiske mennesker og jeg bliver både glad og beæret hver gang disse mennesker enten støtter mig eller vælger at være en aktiv del af Loaderiet. Mange sommerfugle har været forbi min mave og mange stemmer har visket til mig ”det går aldrig godt”. Sommerfuglene og stemmerne må godt være der, men de får ikke lov til at bestemme. Det er mig, der bestemmer, og jeg tror på, at forandringsvindmøller og iværksætteri er det helt rigtige valg for mig.

Carina Abel Gjaldbæk, iværksætter og indehaver af Loaderiet

 

OM NYHEDSBREVET

Nyhedsbrevet vil indeholde præsentation af nye behandlere og nye event. Det vil kunne indeholde faglige input/faglige diskussioner. Og så vil der løbende være konkurrencer og gode tilbud.

Jeg vil være utrolig glad for at kunne sende dig nyhedsbreve og vil love at det bliver i passende mængde.

Lokalerne

Carina Abel Gjaldbæk

Velkommen til Loaderiets hjemmeside, Jeg er indehaver af Loaderiet, altid i godt humør og byder gerne på kaffe. Jeg er ny iværksætter, så tag godt i mod siden og tag godt imod Loaderiet.
 Kort om mig: Jeg har baggrund som behandler og leder i det offentlige. Jeg vild med samtaler og er optaget af at samtaler skaber og udvikler. Jeg har arbejdet med udsatte unge og deres familier de sidste 20 år og er b.al medforfatter på hæfter omkring unge og rusmidler og har ligeledes udviklet og faciliteret mange kurser og foredrag om emnet. I Loaderiet er jeg lidt af hvert: massør, supervisor, bogholder, facilitator af events, sørger for at behandlere og undervisere trives, og at den daglige drift kører. 
Jeg har masser af drømme og visioner omkring Loaderiet og jeg glæder mig til det hele.

Carina Abel Gjaldbæk

FOREVER LIVING

Forever Living er Skandinaviens største virksomhed med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter baseret på Aloe Vera. Virksomheden er repræsenteret i  160 lande i alle verdensdele, og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera. Alle produkterne er bygget på stabiliseret Aloe Vera og omhyggeligt kontrolleret gennem hele produktionsprocessen fra plante til færdigt produkt. Derfor garanterer vi den allerbedste kvalitet. Forever Living kan deres kram og stoler på deres produkter. Det betyder, at Forever Living uden at tøve giver 90 dages tilfredshedsgaranti. Det giver mulighed for at prøve Forever Livings produkter – og er du ikke er tilfreds efter 90 dage, får du pengene retur – selv om du har brugt produktet. Lettere og tryggere kan det ikke blive!

Mine erfaringer med produkterne fra Forever Living

Jeg og min familie bruger produkterne dagligt. Vitaminer, cremer og selvfølgelig den skønne Aloe Vera drik. Den naturlige drik, der er velegnet til alle – ikke mindst os ,der ønsker de gode vaner i hverdagen. Drikken indeholder ren Aloe Vera og C-vitamin, den bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til immunsystemets normale funktion. Vi er i godt selskab. Forever Aloe Vera Gel er elsket af millioner af mennesker over hele verden!

For mig skaber Aloe Vera-drikken balance i systemet – og udover at den har bidraget til mere energi, har min sarte mave aldrig fungeret bedre.

Jeg har altid Aloe Vera liggende, hele familien er glade for ”Aloe” og glade for, at den findes både som spray, som creme, som gel og ikke mindst i tandpastaen.

1-2 gange årligt bruger jeg 9 dage på C9 kuren. Når jeg får brug for at rette usunde vaner, hjælper C9 mig til en kickstart mod en sundere hverdag. Pakken indeholder udvalgte kosttilskud, der understøtter, at jeg kommer retur til den sunde livsstil, samt en vejledning, der trin for trin guider og opmuntrer mig hele vejen gennem programmet.

Læs mere om produkterne her

Det siger folk om Loaderiet

NYHEDSBREV