Virksomhedsaftale

Pas godt på dine medarbejdere - glade medarbejdere er gode medarbejdere.

Er du også en af de virksomheder, der mener at dine medarbejdere skal have det godt og er vigtige for din virksomhed? Få lavet en virksomhedsaftale. Vi kommer til jer eller i medarbejderne kommer til Loaderiet i Rødovre eller Lyngby

Loaderiet har masser af muligheder når medarbejdere skal trives og føle sig vigtige. Gode firmaaftale og planlægning af personaledage. 

Loaderiet er et klinik- og undervisningsfællesskab for krop og sjæl. Vi tilbyder at lave en individuelle virksomhedsaftaler, så I kan få en ordning der passer bedst i jeres virksomhed. 

Der er ingen tvivl om, at både stillesiddende og fysisk krævende arbejde belaster kroppen. Endvidere lever vi i en tid med store forventninger og høje krav, både på arbejdspladsen og derhjemme. Det kan sætte sig som bl.a. muskelspændinger, stress og nedsat immunforsvar med sygefravær til følge.
Skabelse af et godt arbejdsklima med behandling og fokus på sundhed, trivsel og velvære styrker virksomheden.

For at skabe et godt og dynamisk samarbejdsklima, etablerer flere og flere virksomheder sundhedsordninger, som en del af den aktive personalepolitik. 

En personalepleje der betaler sig.  Mange oplever, udover gladere medarbejdere, der føler sig prioriteret, også: 

  • Lavere sygefravær
  • Bedre velvære og tilfredshed hos den enkelte 
  • Øget trivsel på arbejdspladsen
  • Forbedret samarbejdsklima

En virksomhedsaftale med Loaderiet kan sættes sammen efter jeres ønsker og behov.  Der er mange behandlingsformer at vælge imellem, og der kan aftales både faste og fleksible ordninger. 

Vi tænker gerne kreativt sammen med jer. Det kan være både i hverdagen, til behandlinger, men også til f.eks. ´’efter fyraften’ firma-yoga

Loaderiet har konsulenter og terapeuter tilknyttet, såfremt der er brug for fokus på det gode arbejdsmiljø, fokus på medarbejdere, der har haft alt for travlt i en periode, 0g støtte og hjælp til medarbejdere med afhængighedsproblematikker, stressproblematikker mm.

Loaderiet rummer omkring 50 behandlere og undervisere, der lejer sig ind. Du er derfor sikret stor fleksibilitet i forhold til ønsker, samt sikret gode afløsere ved sygdom og ferie.
Det er skattefrit for den enkelte medarbejder at modtage sundhedsydelser, ligesom det er fradragsberettiget for virksomheden, der kan trække det fra som driftsomkostning.

Hvis det er noget for jeres virksomhed, og I gerne vil vide mere, så kontakt Loaderiets ejer Carina. 

briks i kliniklokale i Rødovre

Mødelokale i Loaderiet

Mangler du plads til afholdelse af møder – eller er der brug for at komme ud af virksomhedens faste rammer?
Loaderiet har et skønt mødelokale, der lejes ud enten på timebasis eller på fast basis til en god pris – her kan afholdes møder, supervision, oplæg, foredrag m.m.
Loaderiet sørger også gerne for kaffe/the og forfriskninger og hjælper også gerne, såfremt der ønskes forplejning.
I forbindelse med mødelokalet er der adgang til toiletter, og der er køkken med faciliteter samt en skøn terrasse.
Da Loaderiet er et hus for krop og sjæl, tænker vi også gerne kreativt sammen med jer, hvis I ønsker f.eks. at starte med meditation, yoga eller andet.
Loaderiet glæder sig til at byde dig/jer velkommen i mødelokalet og vil gøre alt for, at I får den bedste oplevelse ved at holde jeres “events” i Loaderiet.
Hvis det er noget for jeres virksomhed og i gerne vil vide mere så kontakt Loaderiets ejer Carina.