Tag veninder med i Loaderiet når der afholdes spændende workshops – eller afhold din mødregruppe eller polterabend i de skønnest rammer. 

Hold øje med siden, der kommer løbende nye og spændende events

21.10.22 - Efterårsaktivitet for dig og baby

2,5 time i det bedste selskab 

Kom og oplev ergoterapeut Julia og zoneterapeut Carina vise dig gode teknikker inden for både baby-massage og baby-zoneterapi. 

Fredag d. 21.10.22 kl. 12.00 – 14.30 – Der er plads til max 8 babyer med en voksen. Pris 400,- 

Tilmelding her: https://ezme.io/c/xZs/kjM5

Vi sørger for hyggelige, rolige, varme omgivelser, kaffe og snacks. Massageolie, drysset med lidt ergoterapeutisk baggrundsviden om omgivelsernes betydning, vaner, baby-udfordringer og hvordan i nemmest får det implementeret nogle gode vaner i jeres travle hverdag. 

Du får med dig

De basale massageteknikker og hvad de hver især er gode for, samt teori om massage og fordele ved babymassage`

Viden om zoneterapi og de alle de gode babypunkter – både under fødderne, men også nogle gode afbalanceringspunkter i ansigtet. 

Viden om sanserne især berøringssansen og muskel-ledsansen. 

En lamineret PDF guide som du kan tage med hjem og bruge fremover 

Det er nemmest at lære at give massage til babyer der ikke kravler endnu, med kravlende babyer er i som forældre lidt mere udfordret – men alle babyer er selvfølgelig velkommen. 

 

Mødregruppe på den nemme måde

Skal der være mindre stress og mere forkælelse næste gang, du skal mødes med din mødre gruppe?

DET SKAL VÆRE NEMT AT AFHOLDE MØDRE GRUPPE

Derfor tilbyder Loaderiet at afholde jeres mødregruppe for en god pris. 

I bestiller lidt kaffe/the, morgenbrød eller anden forplejning, og så er det bare at komme og nyde hinanden og jeres skønne unger. Vi tilbyder forskellige behandlinger af en halv times varighed, som du kan nyde i mens de andre i gruppen passer på din baby?

Loaderiet står for at gøre klar og rydder op efter jer. Det eneste i skal gøre er, at hygge jer. Sover jeres baby, er der en skøn terrasse, lige ved siden af lokalet, hvor i kan holde øje med de små pus i barnevogn, mens i hygger jer.

Hvis der er interesse for det, kan vi også stå for små foredrag om zoneterapi, meditation, klarsyn, babymassage, yoga og meget mere – noget er ganske gratis og noget for en mindre pris.

Kontakt Loaderiet hvis du og din mødregruppe kunne have lyst til høre mere eller lave en aftale. 

Klang meditation med Michael Bolsman

Følgende datoer kommer Michael til Loaderiet 

Søndag d. 16.10.22 kl. 10.00 – 12.00 – Mandag d. 21.11.22 kl. 19.00 – 21.00 – Søndag d. 06.12.22 kl. 10.00 – 12.00  

Nu kan du igen få mulighed for at slippe dit tag i hverdagens stress når Michael Bolsmand gentager det skønne event med syngeskåle i Loaderiet.

Michael udøver syngeskålsterapi. Han skaber denne søndag et rum hvor tanker og følelser kan slippes og kroppen kan fyldes op med ny energi. Med de smukke toner og vibrationer fra de mange forskellige syngeskål hjælper Michael med at åbne op for energierne. 
 
Prisen er 150 kr. pr person.
 
Selve meditationen varer en lille time og bagefter vil Micheal fortælle lidt om skålene og lidt om sig selv, der vil også være mulighed for at stille spørgsmål
Tilmelding skal ske på

 Michaelbolsmand@gmail.com

Til dagligt er Michael selvstændigt håndværker. Stort familie menneske. Han er nysgerrig af natur og det er også denne nysgerrighed der gjorde at han stiftede bekendtskab med syngeskålene. En personlig oplevelse gjorde at han måtte undersøge det nærmere. Og nu er det hans passion, som han meget gerne deler ud af. 
 
Kom og oplev syngeskålenes klang.
 
 
 

Westforest - Børne ergoterapi & Yoga

Sansemotorik 2-10 måneder & familieyoga 2-5 år 🚨

Loaderiet i samarbejde med Westforest Ergoterapi old om mandagen i Loaderiet i Rødovre. Det er små trygge hold med fokus

Holdbeskrivelse og tilmelding til de enkelte hold kan gøres via følgende link:

Sansemotorik 2-5 måneder: https://system.easypractice.net/…/sansemotorik-2-5-mdr…

Sansemotorik 6-10 måneder:
https://system.easypractice.net/…/sansemotorik-6-10-mdr…

Familieyoga 2-5 år. Kl 15.00
https://system.easypractice.net/event/familieyoga-f0092

Familieyoga 2-5 år kl 16.00
https://system.easypractice.net/event/familieyoga-1652c 

Temadag om Ennagrammet - 09.10.22

Måske du har lyst til at stige med på en fantastisk og berigende rejse i Enneagrammets verden. 
Søndag d. 09.10.22 kl.11 til 15.
 
Du vil få indblik i de 9 arketyper, samt de 9 niveauer i selvindsigt og de 729 type bestemte adfærd at se verden på. Enneagrammet er et person type værktøj som beskriver vores adfærd på et ubestemt plan når vi f eks bliver presset. Det er et værktøj som bruges til konflikt og stress håndtering og kan generelt bruges til at gøre os opmærksomme på vores eget og andres adfærd og dermed blive mere rummelig.
 
Vivian underviser og guider dig igennem de 3 lande krop. Hjerte og hovede land i mens du nyder (hvis du har lyst) en kop økologisk cacao drik fra Peru, som vil være med til at åbne alle dine sanser.
 
Når dagen er oppe, har du fået tilpas meget viden om Enneagrammet, som du konstruktiv kan bruge fremadrettet i dit liv. Hele rejsen inklusiv lækker cacao, kaffe og te koster 350 kr.
Tilmeldning sker via dette link, plads til 20 mennesker. Glæder mig til at møde dig 🙂🙏 
 

Temadagen afholdes selvfølgelig i Loaderiet skønne undervisningslokale – Gunnekær 28, 2610 Rødovre

 
Temadag om Ennagrammet

Veninde events eller polterabend i Loaderiet

Skal der være masser af forkælelse næste gang, du skal mødes med dine veninder?

I Loaderiet planlægger vi aftener helt efter jeres ønsker og behov. Meditationer og mindfulness – forkæl dine fødder – yoga – klarsyn til grupper og enkelte – ansigtsmasker til alle – skønne behandlinger (massage, zoneterapi, kraniosakral terapi, kropsterapi, body-SDS, japansk lifting mm). Men det kunne også være små foredrag om kvinder, selvudvikling, clairvoyance, zoneterapi til hjemme-brug og meget mere.

Skal du afholde polter-abend kan vi sørge for, at bruden bliver sat i centrum og får den rette opmærksom, samtidig med, at I andre også bliver forkælet. Vi har også mulighed for at sørge for let forplejning, hvor vi selvfølgelig samarbejder med lokale erhvervsdrivende fra Rødovre 

Forslag til en god aften i det bedste selskab. Selvfølgelig dine veninder

Pris afhænger af hvad I ønsker at aftenen/dagen skal indeholde.

Fællesaktivitet: Mellem 500,- 1500,- for hele gruppen

Fælles yogatime – mindfulness – Body-SDS grundtræning – Foredrag om f.eks. kommunikation, selvudvikling, kvindeudfordringer – Klarsyn eller afdøde-kontakt – Ansigtsmaske og/eller fod og håndkur

Skøn individuel 30 minutters behandling – 350,- pr. person

Skal dine veninder særlig forkæles med Zoneterapi, massage, kropsterapi, japansk lifting, Body-SDS, EFT-terapi, så er der masser af muligheder. Se behandlere i Loaderiet her 

https://loaderiet.dk/loaderiet-roedovre/  

Angst terapeutuddannelsen og temadag om angst

Bliv specialist i angstbehandling.

 Er du terapeut eller behandler, og vil du gerne

  • hjælpe dine klienter til at blive angstfri?
  • give dine klienter vedvarende og stabile resultater i løbet af få behandlinger?
  • gøre noget godt for dig selv?

På angstterapeutuddannelsen vil du lære nogle specifikke teknikker til effektiv angstbehandling. Teknikkerne vil ikke blot hjælpe dine klienter men også dig selv

Skal loaderiet ligge lokale til dit næste event?

Loaderiet har nogle hyggelige og skønne lokaler til at afholde events i. 

Du kan leje dig ind på timebasis eller dagbasis. Når du lejer dig ind, vil du have råderet over lokalet en halv time før og en halv time efter, det vil sige at du kun betaler for det tidsrum du skal holde dit event. 

Når du lejer lokalet, har du har fuld råderet over køkkenet og den tilhørende terrasse. 

Der er mulighed for at låne brikse, yogamåtter, stole, borde, kaffemaskine, kopper, projektor mm. 

Dine gæster kan få udleveret parkeringskort, hvis dit event varer længere end 2 timer.  

Lokalet har tidligere rummet oplæg omkring sund kost, forebyggelse af stress, hjertemassage, reiki-healinguddannelse, zoneterapi uddannelse, yoga-events, meditationer, yoga og dans, gruppehealing, gruppe med C9 kuren, Kakao-ceremonier, foredrag om hypnose, og meget meget mere.  

Vil du have mere info omkring dine muligheder for at leje Loaderiets lokale, så kan du kontakte Carina for en uforpligtende samtale og rundvisning.

Scroll til toppen