Loaderiets vision

 

Klinikfællesskab med fokus på faglighed, samarbejde og på at alle skal føle sig særlig velkommen. Derfor bliver alle lejerne nøje udvalgt på både faglighed og kemi. Det er en vision at Loaderiets lejere skal blive endnu bedre til at samarbejde på tværs af faglighed og lokation. 

Loaderiet i Rødovre er det første af de 3 fællesskaber. Det består af 2 dele: Klinikken og UndervisningenLæs mere om alle behandlerene i Rødovre her her https://loaderiet.dk/loaderiet-roedovre/

Klinikken består af et hyggeligt venteværelse, hvor du bydes velkommen med kaffe/the og en god, varm stemning. Der er fire behandlerpladser i tre lækre behandlerrum, hvor dygtige behandlere og terapeuter tilbyder forskellige former for behandling/terapi til krop og sjæl. Behandlerne kender hinanden og vil altid sikre, at du får den bedste og rette behandling. 

Undervisningen er et stort lokale med tilhørende køkken og terrasse. Her tilbydes forskellige workshops, undervisning, yoga med mere. Der afholdes mange spændende arrangementer, både som enkeltstående, som gentagende event eller som holdtræning til f.eks body SDS træning eller yoga. Se loaderiets holdundervisning her: https://loaderiet.dk/yoga/

Klinikken og undervisningen lejes ud til fornuftige priser. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for en snak om et muligt samarbejde.

I Loaderiet sælges der skønne produkter fra Forever Living. Produkter til skønhed udenpå og indeni. Krops/ansigtspleje, vitaminer, trænings- og kosttilskud. 

I nyhedsbrevet bliver både nye behandlere og nye events præsenteret. Du er meget velkommen til at tilmelde dig længere nede på siden. 

Jeg glæder mig til at byde terapeuter, undervisere, klienter og kursister velkommen i Loaderiet.

Carina, indehaver af Loaderiet

Historien om Loaderiet

Når forandringsvinde blæser, er der nogle, der bygger læhegn, og andre der bygger vindmøller – begge dele kan i den rette kontekst give god mening.

Jeg stod i efteråret 2018 overfor en stor beslutning. Skulle jeg forsætte i det berømte hamsterhjul eller kaste mig ud i en gammel drøm om at blive selvstændig?

Efter 15 år som behandler og leder i U-turn i Københavns kommune, blæste forandringsvindene for mig. Jeg kunne vælge at blive omplaceret, søge en anden lederstilling eller kaste mig ud i det ukendte selvstændige eventyr.

Det var med sommerfugle i maven og angst for det ukendte, at jeg skrev under på lokalerne i Gunnekær. Jeg overtog lokalerne d. 01.06.2019 og er nu i gang med at få skrevet min nye historie. Historien om at turde springe ud i det at blive selvstændig – og at gøre det, andre drømmer om at gøre. En historie om, hvordan vi i Loaderiet skaber succes via fællesskab, samarbejde og positiv ånd. En historie om hvordan Loaderiet bliver et sted, hvor klienter, kursister og kunder elsker at komme og må komme igen.

Er jeg blevet overrasket undervejs? I den grad – men stort set kun positivt. Jeg har mødt mange fantastiske mennesker og jeg bliver både glad og beæret hver gang disse mennesker enten støtter mig eller vælger at være en aktiv del af Loaderiet. Mange sommerfugle har været forbi min mave og mange stemmer har visket til mig ”det går aldrig godt”. Sommerfuglene og stemmerne må godt være der, men de får ikke lov til at bestemme. Det er mig, der bestemmer, og jeg tror på, at forandringsvindmøller og iværksætteri er det helt rigtige valg for mig.

Carina Abel Gjaldbæk, iværksætter og indehaver af Loaderiet