HOLD I LOADERIET

Smuk yoga - Hatha - Qi gong - YinYoga og Medi Yoga

Mandag

16.30 – 17.30 

19.00 – 21.00

Tirsdag 

11-12

Fra 01.01.21

16.45-18

18.15-19.30

Onsdag

Fra 01.01.21

 

 

Torsdag 

10-11.15

15.45-17.00

17.30-18.45

19.15-20.30

Qi gong med Irene

Selfcare cafe med Martin (5 punkts akupunktur)

 

Qi gong med Irene

Medi-yoga med Helle – (både voksen og børnhold)

Yin med Annette

Yin med Annette 

 

Medi-yoga med Helle 

 

 

Formiddags yoga for alle med Kathrine

Smukyoga for kvinder med Kathrine

Blid yoga og mindfulness med Kathrine

Smukyoga med hensyn med Kathrine

Ønsker du at gå til yoga? Er du usikker på om du passer ind? Er fleksibel nok? Har den rigtige yogakrop?

I Loaderiet er der plads til alle. 

SMUK YOGA

På dette SmukYoga er der plads til dig, din krop og dit niveau og underviseren, er selv en dejlig  kvinde med bløde former.  

Til Smukyoga bliver du gjort fortrolig med din krop. Og du vil opleve at lande i en accept af din krop, der hvor den er lige nu. .  

Smuk yoga er for alle med en krop. Men er tiltængt kvinder med en tyk krop.  Timen er bygget op som en  hver anden undervisning time, men der er taget hensyn til den tykke krop, og de udfordringer man kan møde når man har en blød mave, bløde lår, bløde arme osv. 

Der benyttes udstyr til næsten alle timer, og der tales ind i at eleven skal have et fri sted og et fri rum at bevæge sig i uden at blive dømt på kroppen størrelse eller formåen. Til smukyoga, er vi alle lige, og vi søtter og hjælper hinanden hen imod et sted med mere krops accept.

YIN YOGA

Yin yoga er en meget blid yogaform, hvor man ligger med afspændte muskler i en yin-stilling og strækker bindevæv, styrker leddene og finder ro i vejrtrækningen.

I Yin yoga ligger man typisk ml. 3-5 minutter i en stilling og lader tyngdekraften og roen skabe både eftergivenhed og stilhed i både kroppen og i sindet. Og tro mig, har du ikke prøvet yin yoga endnu, så vil jeg klart opfordre dig til at prøve det og supplere dit aktive liv med denne blide form for yoga. Holdet er bygget op med vejrtrækning, yin øvelser og afsluttende afspænding

Qigong

Qigong er kinesiske helsebevægelser i stil med yoga, det kan også ses som en form for mindfulness i bevægelse. 

Qigon kan gøres alle steder og kan udføres af alle.

Qigong har mange forskellige øvelser, der kan være med til at give dig energi, mere styrke, en bedre søvn, det hjælper dig til at stille sindet, og kan forbedre din kondition. Igennem Qigong arbejdes der blandt andet med bindevævet, så kroppen bliver mere smidig.

Medi-yoga

Medi-yoga – din vej til indre ro, styrke og balance

MediYoga står for medicinsk yoga, og forener tusind år gammel viden om yogaens virkning med moderne medicinsk videnskab.         

MediYoga har som formål at skabe balance i dig – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Forskellige åndedrætsteknikker og blide langsomme bevægelser, påvirker vores hormon-, lymfe- og nervesystem og hjælper os til at genskabe kropslig jordforbindelse. Yogaen aktiverer den del af vores nervesystem som ”bremser” lidt når hverdagen stikker af , og det er svært at stoppe op og lytte indad

I Mediyoga trænes evnen til nærvær, fokus og koncentration. Du lærer små virksomme redskaber at kende, redskaber som du kan tage med dig ind i din hverdag.

Scroll til toppen