Tirsdag 

11-12

16.45-18

18.15-19.30

Onsdag

16.30-17.30

Torsdag 

10-11.15

15.45-17.00

17.30-18.45

19.15-20.30

Qi gong med Irene

Yin med Annette

Yin med Annette

 

Qi gong med Irene 

Formiddags yoga for alle med Kathrine

Smukyoga for kvinder med Kathrine

Blid yoga og mindfulness med Kathrine

Smukyoga med hensyn med Kathrine

Yin yoga

Yin yoga er en meget blid yogaform, hvor man ligger med afspændte muskler i en yin-stilling og strækker bindevæv, styrker leddene og finder ro i vejrtrækningen.

 

I Yin yoga ligger man typisk ml. 3-5 minutter i en stilling og lader tyngdekraften og roen skabe både eftergivenhed og stilhed i både kroppen og i sindet. Og tro mig, har du ikke prøvet yin yoga endnu, så vil jeg klart opfordre dig til at prøve det og supplere dit aktive liv med denne blide form for yoga. Holdet er bygget op med vejrtrækning, yin øvelser og afsluttende afspænding

Smuk yoga - Hatha

Ønsker du at gå til yoga? Er du usikker på om du passer ind? Er fleksibel nok? Har den rigtige yogakrop?

Så er SmukYoga holdet for dig

På dette yogahold er der plads til dig, din krop og dit niveau og underviseren, er selv en dejlig  kvinde med bløde former.  

Til Smukyoga bliver du gjort fortrolig med din krop. Og du vil opleve at lande i en accept af din krop, der hvor den er lige nu. .  

Smuk yoga er for alle med en krop. Men er tiltængt kvinder med en tyk krop.  Timen er bygget op som en  hver anden undervisning time, men der er taget hensyn til den tykke krop, og de udfordringer man kan møde når man har en blød mave, bløde lår, bløde arme osv. 

Der benyttes udstyr til næsten alle timer, og der tales ind i at eleven skal have et fri sted og et fri rum at bevæge sig i uden at blive dømt på kroppen størrelse eller formåen. Til smukyoga, er vi alle lige, og vi søtter og hjælper hinanden hen imod et sted med mere krops accept.

Qigong

Qigong er kinesiske helsebevægelser i stil med yoga, det kan også ses som en form for mindfulness i bevægelse. 

Qigon kan gøres alle steder og kan udføres af alle.

Qigong har mange forskellige øvelser, der kan være med til at give dig energi, mere styrke, en bedre søvn, det hjælper dig til at stille sindet, og kan forbedre din kondition. Igennem Qigong arbejdes der blandt andet med bindevævet, så kroppen bliver mere smidig.

Scroll til toppen