Centralt i Rødovre ligger Loaderiets skønne yogalokale. 

Der er fasteyogahold både om dagen og om aftenen.

Smukyoga til et skønt plussize yogahold 

Yamayoga som er Yinyoga med lange gode stræk,

Medi-yoga er en blid yoga form med særligt fokus på vejrtærkning og gennemgang af kroppen systemer. 

Sansemotorik, tumlestik for de helt små og familieyoga for de 2-5 årige. 

YOGA ER FOR ALLE… Så kom til yoga i Loaderiet Rødovre. 

Undervisere i Loaderiet Rødovre

Kathrine Smukypga

Kathrine unerviser i Hatha yoga, hun har et Smukyoga hold, som er et plussize yoga koncept, samt blid yoga og mindfulnes.Derudover tilbyder hun klangmassage og aromamassage.

Yin yoga Annette Duun

Anette tilbyder Yin yoga hold, som er, er en meget blid yogaform, hvor man ligger med afspændte muskler i en yin stilling og strækker bindevæv, styrker leddende og finder ro i vejrtrækningen. 

Irene Qigon

Irene tilbyder Qi gong hold for alle. Kinesiske helsebevægelser i stil med indernes yoga, eller en slags mindfulness i bevægelse.

Forskellige øvelser, der kan være med til at giver energi, styrke, bedre søvn, stille sind, kondition. 

Yoga i Rødovre

Helle tilbyder Medi yoga hold, som har det formål, at skabe balance i dig – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Forskellige åndedrætsteknikker og blide langsomme bevægelser, påvirker hele vores system.

Familie yoga og sansemotorik

Julia er ergoterapeut og underviser i familie yoga for børn mellem 2 og 5 år og deres voksen. Vi leger yogaen ind med vekselvirkning mellem aktivitet og ro gennem historiefortællinger og div temaer. 

Derudover tilbyder hun også sansemotorik for babyer mellem 2-10 måneder samt undervisning i babymassage for forældre

Michela syngeskål meditation

Michael tilbyder skønne workshops med syngeskålsmeditation og lydterapi 

Michael kan også bookes til individuelle sessioner 

Smukyoga - YinYoga - Medi Yoga - Sansemotorik og familieyoga

Ønsker du at gå til yoga? Er du usikker på om du passer ind? Er fleksibel nok? Har den rigtige yogakrop? Tænker du at du er for ung eller for gammel – I loaderiet findes der yogahold til de små, hold til dem med de kurvede former, yoga til dem der har brug for lange udstræk og stærke muskler, yoga for dem der ønsker at sidde på en stol undervejs, for dem der har brug for ro og balance.  Samt  og yoga til dem der ønsker skønne stunder med sine børn eller måske børnebørn.

I Loaderiet Rødovre er der plads til alle. 

Smukyoga

På dette SmukYoga er der plads til dig, din krop og dit niveau og underviseren, er selv en dejlig  kvinde med bløde former.  

Til Smukyoga bliver du gjort fortrolig med din krop. Og du vil opleve at lande i en accept af din krop, der hvor den er lige nu. .  

Smuk yoga er for alle med en krop. Men er tiltænkt til kvinder med en tyk krop.  Timen er bygget op som en  hver anden undervisning time, men der er taget hensyn til den tykke krop, og de udfordringer man kan møde når man har en blød mave, bløde lår, bløde arme osv. 

Der benyttes udstyr til næsten alle timer, og der tales ind i at eleven skal have et fri sted og et fri rum at bevæge sig i uden at blive dømt på kroppen størrelse eller formåen. Til smukyoga, er vi alle lige, og vi søtter og hjælper hinanden hen imod et sted med mere krops accept.

YIN YOGA

Yin yoga er en meget blid yogaform, hvor man ligger med afspændte muskler i en yin-stilling og strækker bindevæv, styrker leddene og finder ro i vejrtrækningen.

I Yin yoga ligger man typisk ml. 3-5 minutter i en stilling og lader tyngdekraften og roen skabe både eftergivenhed og stilhed i både kroppen og i sindet. Og tro mig, har du ikke prøvet yin yoga endnu, så vil jeg klart opfordre dig til at prøve det og supplere dit aktive liv med denne blide form for yoga. Holdet er bygget op med vejrtrækning, yin øvelser og afsluttende afspænding

MEDI-YOGA

Medi-yoga – din vej til indre ro, styrke og balance

MediYoga står for medicinsk yoga, og forener tusind år gammel viden om yogaens virkning med moderne medicinsk videnskab.         

MediYoga har som formål at skabe balance i dig – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt.

Forskellige åndedrætsteknikker og blide langsomme bevægelser, påvirker vores hormon-, lymfe- og nervesystem og hjælper os til at genskabe kropslig jordforbindelse. Yogaen aktiverer den del af vores nervesystem som ”bremser” lidt når hverdagen stikker af , og det er svært at stoppe op og lytte indad

I Mediyoga trænes evnen til nærvær, fokus og koncentration. Du lærer små virksomme redskaber at kende, redskaber som du kan tage med dig ind i din hverdag.

SANSEMOTORIK 2- 5 MÅNEDER OG FAMILIE YOGA 2-5 årige

Sansemotorik, stimulastik eller tumlastik – kært barn mange navne 

 Familie yoga for de 2-5 årige. Få den skønneste stund med dit barn eller barnebarn

Holdene er lige nu på pause – men vi håber snart at kunne starte dem op igen. Send gerne en mail til Loaderiet hvis du ønsker nyt om nye hold eller events til babyer eller børn 

loaderiet@gmail.com

Scroll to Top
Scroll til toppen