Velkommen til

LOADERIET 

Klinik- og undervisningsfællesskab for krop og sjæl

Præsentation af Loaderiet 

I Loaderiet er det vigtigt for os, at du føler dig velkommen. Og er der tid, byder vi gerne på en snak og en kop kaffe.
I Loaderiet kan du modtage behandlinger der forkæler din krop og din sjæl. 
Loaderiet har 2 lokationer (snart 3) med over 40 forskellige behandlere og undervisere der lejer sig ind i Rødovre, Lyngby og snart også i Bispebjerg. Ens for dem alle er, at de er godkendt af Loaderiet for at sikre at du bydes velkommen med et smil og modtages af høj faglighed. Så uanset om du har ondt i nakken, trænger til Yoga, eller har brug for en samtale, er der i Loaderiet fokus på dig og på at du skal kunne “loade op” 

Aktuelle nyheder findes her på facebook eller via nyhedsbrev

Lej dig ind i Loaderiet som behandler eller underviser

Stedet for sundhed, krop og sjæl. Et skønt team af selvstændige behandlere og undervisere lejer sig ind i Loaderiet med hver deres virksomhed.

Er du selvstændig behandler, med en skøn tilgang til livet, faglig dygtig, og har du lyst til at være selvstændig og samtidig være en dele af et fællesskab, så er der måske også plads til dig, 

Loaderiet har 2 lokationer i Rødovre og Lyngby, begge steder bliver du mødt med varme og høj faglighed. Begge steder tilbydes behandlinger for krop og sjæl og i Rødovre er yogaholdene ikke bare er hold-yoga – men individuel yoga bare på hold.

NYT NYT NYT Loaderiet åbner ny afdeling i skønne Bispebjerg.