TILBUD I LOADERIET

Black friday tilbud 1: Pris 300,- Værdi op til 530,-

30 minutters behandling med massage eller zoneterapi i Loaderiet plus et valgfrit produkt fra den skønne økologiske serie Åkermynta fra Vakinmel

Black friday tilbud 2: Pris 600,- Værdi op til 900,- 

50 minutters behandling med massage eller zoneterapi i Loaderiet plus to valgfrie produkter fra den skønne økologiske serie Åkermynta fra Vakinmel

Black friday tilbud 3: Pris 1100,- Værdi 1650 

3 gange zoneterapi hos Zoneterapeut Carina 

 

DEN ØKOLOGISKE SERIE ”ÅKERMYNTA” FRA SVENSKE VAKINMEL

Produkterne fra Vakinme giver en indbydende følelse for enkelhed og trækker på inspiration fra den nordiske natur. Ved at bruge certificerede økologiske råvarer, med forfriskende og beroligende dufte, blandet med respekt for natur og miljø, skaber de en følelse af velvære og tidløs bevidsthed.

Dufte:
Top:  Eukalypus, mynte og tea-tree
Hjerte: Lime, nellike og fresia
Base: Geranium og æble

Beskrivelse:
Eukalyptus: Forfriskende, stimulerende og styrker mental aktivitet
Lime: Beroligende, forfriskende, koncentrationsfremmende og stimulerende
Geranium: Beroliger agitation, angst, rastløshed og humørsvingninger

ANSIGTSCREME, 60 ml – Pris 180,-
Denne økologiske ansigtscreme er beroligende og beskyttende, og har en frisk duft af bomuld. Den kan bruges både morgen og aften og anbefales til naturlig hud. Ansigtscremen indeholder aktive ingredienser, der balancerer hudens barrierefunktion. Den er fri for paraber, silikone og PEG. Den indeholder ingen syntetiske tilsætningsstoffer. Alle de vigtigste ingredienser er af vegetabilsk oprindelse og økologiske.

LÆBEPOMADE, 10ml – Pris 70,- 

Dette er en mild, mynte aromatiseret og naturlig læbepomade. Den er baseret på certificerede økologiske råvarer. Parabenfri, silikonefri, PEG-fri og ingen syntetiske tilsætningsstoffer. 

SHAMPOO, 500ml – Pris 140,-

En naturlig shampoo, der er blid og baseret på naturlige og økologiske ingredienser. Indeholder ingen silikoner eller parabener. Indeholder birke ekstrakt og aloe vera for beroligende og helbredende egenskaber.

CONDITIONER, 500ml – Pris 140,-

En miljøbevidst balsam, der ikke indeholder silikoner eller andre skadelige stoffer. Til gengæld indeholder den solsikkeolie, vitamin B, og troldnød. Solsikkeolie er fugtgivende og nærende. Troldnød beroligende og blødgørende. Vitamin B hjælper hår til at forblive stærk, sund og skinnende. Det stimulerer også væksten af hår.

OPVASKESÆBE, 500ml – Pris 100,-

En mild og blid opvaskesæbe lavet af naturlige ingredienser. Den er fri for parabener, silikone og PEG Ingen syntetiske tilsætningsstoffer. Den er blid ved dine hænder og gør din opvask skinnende ren og giver dig samtidig et aroma kick.

BODYWASH, 500 ml – Pris 140,- 

Denne bodywash en frisk duft af lime og mynte, og tager sig godt af både krop og sjæl. Ingredienserne er naturlige og økologiske, og sæben er også fri for parabener, silikone og PEG