Læs mere om produkterne her

Forever Living er Skandinaviens største virksomhed med direkte salg inden for sundheds- og hudplejeprodukter baseret på Aloe Vera.

 Virksomheden er repræsenteret i  160 lande i alle verdensdele, og er dermed verdens største avler, producent og distributør af Aloe Vera. Alle produkterne er bygget på stabiliseret Aloe Vera og omhyggeligt kontrolleret gennem hele produktionsprocessen fra plante til færdigt produkt. Derfor garanterer vi den allerbedste kvalitet.

 Forever Living kan deres kram og stoler på deres produkter. Det betyder, at Forever Living uden at tøve giver 90 dages tilfredshedsgaranti. Det giver mulighed for at prøve Forever Livings produkter – og er du ikke er tilfreds efter 90 dage, får du pengene retur – selv om du har brugt produktet. Lettere og tryggere kan det ikke blive! 

Jeg og min familie bruger produkterne dagligt. Vitaminer, cremer og selvfølgelig den skønne Aloe Vera drik. Den naturlige drik, der er velegnet til alle – ikke mindst os, der ønsker de gode vaner i hverdagen. Drikken indeholder ren Aloe Vera og C-vitamin, den bidrager til at reducere træthed og udmattelse samt til at understøtte immunsystemets normale funktion. 

For mig skaber Aloe Vera-drikken balance i systemet – og udover at den har bidraget til mere energi, har min sarte mave aldrig fungeret bedre. Jeg har altid Aloe Vera liggende, hele familien er glade for ”Aloe” og glade for, at den findes både som spray, som creme, som gel og ikke mindst i tandpastaen. 

1-2 gange årligt bruger jeg 9 dage på C9 kuren. Når jeg får brug for at rette usunde vaner, hjælper C9 mig til en kickstart mod en sundere hverdag. 

Pakken indeholder udvalgte kosttilskud, der understøtter, at jeg kommer retur til den sunde livsstil, samt en vejledning, der trin for trin guider og opmuntrer mig hele vejen gennem programmet. 

Læs mere om produkterne her

176153958_931603047657164_4171383100324719797_n