Carina tilbyder samtaleterapi - zoneterapi - mindfulness - fysiurgisk massage - stressbehandlinger

RAB godkendt zoneterapuet i Rødovre og Lyngby. Behandlinger via sundhedsforsikringer og tilskud fra sygesikring Danmark  

Carina tilbyder samataleterapi, massage og zoneterapi i Rødovre og i klinikken i Lyngby. Carina har stor erfaring med terapeutiske, forandringsskabende samtaler. Carina er uddannet samtale terapeut/behandler, supervisor, fysiurgisk massør, mindfulness instruktør og RAB godkendt zoneterapeut.

Carina har fokus på at møde klienten med nysgerrighed, og på at skabe forandringer og balance i krop og sjæl. Både hvis behandlinger er samtalebasseret eller fokus på kroppen. I behandlingerne med zoneterapi bruges ofte elementer af massage og mindfulness. 

Altid dig i fokus

Der vil i behandlingerne være fokus på, hvad der i dagligdagen kan være med til at understøtte behandlingen, men det vil selvfølgelig være op til klienten, hvilke forandringer der er ønskelige og mulige.

Priser på zoneterapi, massage og samtaleterapi

Zoneterapi 50 minutter 635 ,-

Zoneterapi og massage 50 minutter 650,-

Zoneterapi og massage 80 minutter 775,- 

Massage eller zoneterapi 30 minutter 425 ,-

Samtale terapi / personlig udvikling 75 minutter 800 ,-

Samtale og behandling med zoneterapi, massage, mindfulness 100 minutter 950,-

Supervision / faglig sparring til alternative behandlere (giver RAB point) 800,-

Om Carina

 Carina har gode erfaringer med at kombinere samtale med zoneterapi/massage/mindfullness. Carina har ofte oplevet at behandling med både fokus på samtale og refleksion samt fokus på kroppen er en fantastisk kombination. 

Er du f.eks stresset, ked af det, bekymret vil både samtale og kropsbehandlinger være med at støtte dig. 

Carina tilbyder en forebyg eller tag hånd om stress pakke 

Med et forløb med 3 x forandringsskabende samtaler – 2 x kropsbehandlinger – 2 x individuelle mindfulness/meditation eller infrarød saunatæppe – din egen indtalte meditation – en konkret forandringsplan – Hele pakken koster 3850,- 

Smerter og somatiske symptomer:

Har du smerter i kroppen, døjer du med hovedpine, fordøjelses udfordringer, hormonelle forandringer, overgangsalder, stress eller andre symptomer fra somatiske sygdomme, vil zoneterapi ofte kunne hjælpe dig 

Der kan gives tilskud fra Danmark til zoneterapi og der behandles via sundhedsforsikringer.

Samtale, massage eller zoneterapi i Rødovre kan bookes via nedenstående links – ønsker du behandling i klinikken i Lyngby kan du kontakte Carina via telefon eller mail.

Læs mere om zoneterapi her

https://loaderiet.dk/behandlinger-krop-zoneterapi/

Virksomhedsrådgivning og supervision her.  

Er du alternativ behandler, og har du brug for både tanker og konkrete værktøjer til at udvikle dog og din virksomhed, er der et specielt tilbud til dig.  Det kan både være i det individuelle rum eller i gruppe med andre alternative behandlinger. 

Hvorfor fokus på mig som terapeut? 

Du skal trives og være i balance, have mod, energi og ikke mindst tro på dig selv, for at kunne drive den bedste virksomhed. 

Det kan være svært at håndtere situationer, hvor klienten åbner op for følsomme, måske tabubelagte udfordringer og problematikker. Det kan være vigtigt at få øje på, hvilke opgaver dig dræner og hvilker opgaver der giver energi. 

Som terapeuter bærer og rummer man ofte andres byrder, udfordringer og bekymringer. Det dræner i længden. Carina tilbyder samtaler, hvor byrden deles og hvor samtalen kan være med til at sikre, at du via egenomsorg kan blive ved med at være et nærværende, nysgerrigt og autentisk menneske.

Supervision og virksomhedsrådgivning går derfor hånd i hånd. Skal du skabe den bedste virkesomhed skal du skabe den bedste hverdag for dig. 

Fælles er fokus på både dig og din virksomhed, på at komme godt fra start eller få udviklet de muligheder der ligger og på de udfordringer der begrænser. 

Der er nu kommet datoer for supervisionsgrupper i foråret 2024

Læs mere om supervision og virksomhedsrådgivning her https://loaderiet.dk/virksomhedsraadgivning-for-alternative-behandlere/ 
 
Vicki 53 år
Vicki 53 år @username
Læs mere
Jeg har kun et at sige. Det er et MUST at besøge ”Loaderiet” ”Loaderiet” er et fantastisk sted, en OASE, et åndehul i hverdagen! Et sted, hvor jeg slipper for mine skavanker og smerter igennem mange år. Et sted, hvor jeg bliver et helt menneske uden ondt i fødderne og ryggen. Kroppen hænger sammen, så for mig var besøget hos Carina og zoneterapien det helt rigtige. Bedste tid og bedste penge - jeg nogensinde har givet
Pernille 34, år  - senfølger af  Covid  19
Pernille 34, år - senfølger af Covid 19@username
Læs mere
Tak til Carina for at tage så godt i mod mig, lyttede til mig, da jeg var langt nede efter 6 måneders sygemelding med Covid 19 senfølger. Efter 3 behandlinger kunne jeg starter på på deltid igen. Det bedste er at jeg har fået min energi og gode humør igen. De varmeste anbefalinger
Naoh 16 uger - forstoppelse babymave
Naoh 16 uger - forstoppelse babymave @username
Læs mere
Tak for dine skønne behandlinger af vores lille Noah. Maven er kommet så fint i gang og det er en meget glad baby vi har fået os. Jeg troede ikke rigtig på zoneterapi til babyer inden - det gør jeg nu. Du får mine varmeste anbefalinger. Suannne 31 år - Noah 17 uger
Tidligere
Næste