Virksomhedsrådgivning for alternative behandlere

UDVIKLING TIL DIG OG DIN VIRKSOMHED

Er du alternativ behandler, f.eks zoneterapeut, kropsterapeut, massør eller anden alternativ behandler, tilbydes du mulighed for ikke bare at få fokus på drømme og ambitioner, men også fokus på, at føre tanker til handling. 

Carina tilbyder virksomhedsrådgivning, hvor målet er at skabe udvikling til dig og din virksomhed.

Du starter altid med en opstartspakke. 

I VIRKSOMHEDSRÅDGIVNINGS PAKKEN FÅR DU: 

  • Mulighed for telefonisk forsamtale a 15 minutter 
  • 1 opstartssamtale a 90 minutter 
  • 4 efterfølgende samtaler a 75 minutter 
  • Skriftlig opsamling efter hver samtale
  • Fokus på etablering og/eller udvikling af din virksomhed 
  • Fokus på udvikling af dig som terapeut 
  • Supervision på både det, der giver energi, og det der dræner dig i din virksomhed 
  • Supervision på din rolle som terapeut. 
  • Supervision, op til 10 timer, kan bruges til din RAB godkendelse.

Pris for opstartspakken er 3800,-  Efterfølgende kan du booke individuelle sessioner til 800,-.

Mange selvstændige kan blive fastlåst i både behandlings- og forretningsmetoder. Der kan være brug for gode spørgsmål og kærlige forstyrrelser, der skaber nye perspektiver og dermed nye handlemuligheder. Carina stiller spørgsmålene og sammen findes svarene. 

VIRKSOMHEDSRÅDIVER OG SUPERVISOR 

Carina driver to klinikfællesskaber med over 40 lejere. Hun har hjulpet masser af små virksomheder i gang, samt støttet mindre virksomheder i den daglig drift, og dermed været med til løfte virksomheder til næste niveau. 

Carina er uddannet inden for den systemiske, løsningsorienterede og narrativ inspireret metode både som behandler, supervisor og leder.

Hun har mange års erfaring med terapi, supervision samt undervisning af professionelle både indenfor det offentlige og nu også som underviser på Den danske Zoneterapeut skole, hvor hun underviser i klientpsykologi og selvudvikling 

Carina er uddannet zoneterapeut, fysiurgisk massør og indehaver af Loaderiet Rødovre og Lyngby, hvor hun udover udlejning af lokaler tilbyder zoneterapi, massage og forandringsskabende samtaler.

Den individuelle supervision kan foregår enten i Loaderiet Rødovre eller Loaderiet Lyngby.  

KONTAKT CARINA:

Du er også velkommen til at ringe  eller skrive for mere information eller en uddybende snak, inden du booker.

loaderiet@gmail.com 

40141903

GRUPPESUPERVISION/GRUPPESPARRING I FORÅRET 2023

Det bliver et lukket forum med 5 -7 deltagere, og du tilmelder dig for 4 gange. Supervisionen vil foregå i det skønne workshop-lokale i Loaderiet Lyngby, Agervang 8, 2800 Kongens Lyngby eller i Loaderiet Rødovre, Gunnekær 28, 2610 Rødovre

Der vil være fokus på at skabe tryghed i små grupper. Du skal være klar til at dele udfordringer, dilemmaer, succeser samt give sparring og feedback til de øvrige deltagere.

Der vil være klassisk sags-supervision, refleksionsøvelser og mulighed for at stille egne mål for forandringer. Såfremt gruppen ønsker det, vil der ligeledes være mulighed for forskellige temaoplæg 

Du melder dig for 4 supervisionsgange fordelt over 4 måneder. Pris for alle 4 gange er 1400,- 10 timer i alt. 

TIRSDAGE (14.03.2023 – 04.04.2023 – 25.04.2023 – 16.05.2023) kl. 9.00- 11.30  I RØDOVRE

BOOK HER  https://ezme.io/c/xZs/LDC4

ONSDAGE (26.04.2023 – 10.05.2023 – 31.05.2023 – 21.06.2031 ) kl. 17:30 – 20.00 I LYNGBY 

BOOK HER  https://ezme.io/c/xZs/LDC1

Jeg glæder mig til at møde dig

loaderiet@gmail.com 

40141903

Anmeldelse af et rådgivningsforløb 

Virksomhedsrådgivning med Carina har været en kæmpe gave til både mig og min virksomhed. Carina er super dygtig på sit felt, en fantastisk sparringspartner og har hjertet på det helt rette sted. Et forløb med Carina kan virkelig rykke noget på flere planer, og jeg giver hende mine allervarmeste anbefalinger. Christina Juhl Becker 

Hvorfor fokus på mig som terapeut? 

Du skal trives og være i balance, have mod, energi og ikke mindst tro på dig selv, for at kunne drive den bedste virksomhed. 

Det kan være svært at håndtere situationer, hvor klienten åbner op for følsomme, måske tabubelagte udfordringer og problematikker. Det kan være vigtigt at få øje på, hvilke opgaver der dræner dig, og hvilker opgaver der giver energi. 

Som terapeuter bærer og rummer man ofte andres byrder, udfordringer og bekymringer. Det dræner i længden. Carina tilbyder samtaler, hvor byrden deles, og hvor samtalen kan være med til at sikre, at du via egenomsorg kan blive ved med at være et nærværende, nysgerrigt og autentisk menneske.

Supervision og virksomhedsrådgivning går derfor godt hånd i hånd. Skal du skabe den bedste virksomhed, skal du skabe den bedste hverdag for dig. 

Du er velkommen til at ringe, eller skrive for mere information eller en uddybende snak inden du booker.

loaderiet@gmail.com 

40141903

Er du RAB godkendt behandler, er der forskellige krav til dig, for at beholde din godkendelse. Supervision, op til 10 timer, kan bruges til din RAB godkendelse.

Læs mere om efteruddannelseskravene her på ZCT hjemmeside 

https://zct.dk