Vitality - Produkter til dig og din krop

VITALITY har et af de bedste og mest næringstætte Spirulina pulver på markedet!

Det økologiske spirulina pulver er fra Hawaii, og udvundet uden brug af maskiner eller kemikalier.

Spirulina er en blå/grøn ferskvands alge og anses for et superfood grundet sit høje indhold af vitaminer, mineraler og aminosyrer. Spirulina er også rigt på protein og antioxidanter.

Kom pulveret i din juice eller smoothie, eller ryst den blot i lidt vand og drik den som en shot om morgenen. 1 teske pulver dækker dit daglige behov.

Vitaminer: C, D, A, B1, B2, B3, B5, B6, B9 og E

Mineraler: kobolt, kobber, jern, magnesium, mangan, calcium, fosfor, kalium, natrium og zink. Faktisk indeholder spirulina 26 gange mere calcium end mælk

Samt antioxidanter,18 forskellige aminosyrer og omega3-fedtstoffer.

Du kan købe din spirulina her 

Pris for spirulina 100g er 99,- som holder til ca 30 -35 doser 

 

 

Bipollen er et næringstæt og  komplet superfood med mange fantastiske helsefordele!

Bipollen indeholder mange vitaminer, mineraler, aminosyrer & antioxidanter, at du kan leve af vand og bipollen resten af dit liv.

Bipollen regnes som en af naturens mest fuldstændige og næringsrige kilder, som indeholder næsten alle næringsstoffer som kræves af et menneske. Pollen samlet af bier er rig på protein (ca 40%), frie aminosyrer, vitaminer – heriblandt B-kompleks, og folsyre.  Bipollen indeholder flere aminosyrer end kød, ost & æg. 

Når du spiser bipollen, så nyd det faktum at det tager bierne hele otte timer hver dag i en hel måned, at samle en teske fuld bipollen. 

Nogle af bipollens helsefordele er:

  • Udholdenhed – Udvalget af næringsstofferne som finnes i bipollen gør det en naturlig kilde for energi. Kulhydrater, protein og B-vitaminer kan bidrage til at holde kroppen gående hele dagen ved at styrke udholdenheden og bekæmpe træthed.
  • Bedre hud. Bipollen er ofte brugt i produkter som har til formål at behandle betændelsestilstande og hudirritationer som psoriasis eller eksem. Aminosyrer og vitaminer beskytter huden og hjælper med at regenerere cellene.
  • Luftvejene – Bipollen indeholder en høj mængde antioxidanter som kan have anti-inflammatorisk effekt på vævet i lungene, og hjælpe forhindre astmaudbrud eyc.
  • Allergibehandling – Pollen reducerer tilstedeværelsen af histamin, som lindring for mange allergier. Mange oplever store forandringer  for allergisymptomer efter indtagelse af bipollen over en periode.
  • Fordøjelsesystemet    Ud over sunde vitaminer, mineraler og proteiner, indeholder bipollen enzymer som hjælper fordøjelsen.
  • Forstærker immunsystemet  Bipollen er godt for tarmfloraen og støtter dermed immunforsvaret.
  • Godt for hjertet  Bipollen indeholder store mængder rutin; en antioxidant bioflavonoid som bidrager til at styrke kapillær og blodårer samt reducere kolesterolniveauet.

Alt i alt er bipollen et fantastisk produkt som kan bruges af både alle

Ernæringsmæssig sammensætning af ren bipollen:

Provitamin A, riboflavin, tiamin, niacin, pyridoksin, pantotensyre, vitamin D, E, K, H, folsyre, rutin, inositol og kolin.

Mineraler: fosfor, kalsium, kalium, jod, sink, kobber,natrium, svovel, magnesium,  mangan, selen, molybden, silika, bor og titan.

Undersøgelser har vist at bipollen kan have en virkning på forstørret prostata, særlig hvis det indtages i et tidligt stadie. 

Kom bipollen i din juice eller din smoothie, eller kom den på din yoghurt eller grød, samt på din salat. Bipollen har en lidt sød smag.

Pris for 200 g bipollen (ca 30 doser) holder til ca 30 dage. 

 

Hvad er Pollen?

 

Pollen er det blomsterstøv bierne samler fra planter og blomster, og blander det med en lille dosis af en udskillelse fra deres spytkirtler eller nektar.

Når pollen er opsamlet, bringes den til bikuben, hvor den pakkes i honningkageceller. Efterfølgende dækkes overfladen af den samlede pollen med et tyndt lag honning og voks, som tilsammen skaber bivoks.

Hvordan indtager jeg pollen?

Bipollen er et fødevare produkt og virker hurtigere og mere effektivt, når den tages sammen med et måltid. især sammen med frugt, der kan være med til at forstærke aktiviteten af den friske pollen.

Det kræver ikke meget mere en teskefulde om dagen, for at udnytte de egenskaber bipollen har. Prøv at drysse lidt over din morgenmad, put noget i din smoothie, eller drys det over din salat.

Protein i bipollen

Der findes 22 aminosyrer i bipollen, bl.a. alle de essentielle, hvilket gør bipollen til et meget anvendeligt proteintilskud.

Antioxidanter i bipollen

Bipollen indeholder phytokemikalier, herunder flavonoider, carotener og phytosteroler, og kan derfor være en kilde til antioxidanter som f.eks. lycopen, quercetin og beta-caroten.