Handelsbetingelser for Loaderiets webbutik

Nedenstående generelle salgs- og leveringsbetingelser er gældende for alle bestillinger på loaderiet.dk medmindre anden aftale er indgået mellem dig som kunde og Loaderiet. og skal accepteres af dig for du kan afgive en ordre på Loaderiet.dk du skal acceptere disse betingelsen på kasse siden umiddelbart for du betaler for din ordre.

Du handler med
Loaderiet ApS
CVR-nr.
Rødager alle 129, 2610 Rødovre
E-mail Loaderiet@gmail.com
Telefon 45 40141903

Priser
Priser er angivet i danske kroner (DKK) inkl. 25% moms (ekskl. fragt). Alle priser er dagspriser.

Betaling
Du kan betale sikkert med dit betalingskort online. Vi modtager Dankort, VISA/Dankort og Mastercard. Beløbet reserveres på dit betalingskort, men hæves først på dit kort, når varen afsendes. Vi tager ikke nogen former for kortgebyrer heller ikke på firmakort.

Når din bestilling er gennemført, modtager du en ordrebekræftelse på mail, der bekræfter dit køb og viser den samlede købspris.

Reservation af beløb
Betaler du med et internationalt betalingskort VISA, Mastercard og VISA electron, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

  1. vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller
  2. indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

Du kan læse mere om reglerne for dit specifikke kort hos din kortudsteder.

Rabatkoder
Vi udsteder i nogle tilfælde rabatkoder, der enten giver en procentuel rabat eller en rabat i kroner. Der kan maksimalt bruges en (1) rabatkode pr. køb. Ved forsøg på at omgå dette vil systemet annullere ordren. Der gives ikke rabat på fragten med mindre andet er angivet.

Din sikkerhed er vigtig for os
Efter gældende regler for kreditkortbetalinger på internettet, hæver vi først beløbet på din konto når din ordre afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du, ved ordreafgivelsen, selv har godkendt. Ønsker du at tilføje ekstra varer til din ordre, vil du modtage et nyt betalingslink.

Kreditkortbetaling håndteres af vores betalingspartner QuickPay for at garantere hurtig og sikker betaling. Al kommunikation foregår krypteret via en Nets-godkendt sikker forbindelse. Vi gemmer på intet tidspunkt dine kortoplysninger. Oplysningerne er ikke tilgængelige for os, da kortoplysningerne bliver sendt krypteret mellem dig, Nets og dit pengeinstitut. Som kryptering anvendes den godkendte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Krypteringen giver meget stor sikkerhed og betyder at dine indtastede kortoplysninger kodes og sendes med et sikkerhedscertifikat direkte til Nets.

Produktinformation
På loaderiet.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail loaderiet@gmail.com

Levering

Sker i samarbejde med pakkelabels.dk via GLS.