Robert - Healingsmassage og Reikihealing

PRISER OG VARIGHED HEALINGSMASSAGE OG REIKIHEALING

 HEALINGSMASSAGE

Varighed: 120 minutter (incl. ca. 30 minutters for-samtale) Pris: kr. 900,-

Introduktionstilbud august og september 2022: kr. 500,-

Varighed: 90 minutter (omfatter altså ikke en længere for-samtale)

Pris: kr. 700,-

Introduktionstilbud august og september 2022: kr. 300,- 

REIKIHEALING

Varighed: 90 minutter

Pris: 650 kr.

Introduktionstilbud august-september 2022: 300,- 

Eller ring til Robert på: 26998558

Om Robert

Robert er uddannet i healingsmassage på kursuscentret Kilden i Valby, og i Reiki healing ved reikimester Hanne Fritzbøger. Han er Registreret alternativ behandler (RAB-ordningen). Han har gennem årene fået solid erfaring med klienter med såvel kropslige som følelsesmæssige problemer.

Når du møder Robert – møder du en moden mand med masser af og  ro og overskud til at tage godt i mod dig 

Robert tilbyder to former for behandling:

  • Healingsmassage
  • Reiki healing

Begge behandlinger understøtter balance og velvære i krop og sind. 

Reikihealing

Reiki betyder ”universel energi”. Behandlingen bygger på en tilstrømning af helende energi til modtageren. Du ligger fuldt påklædt, og jeg lader hænderne hvile et stykke tid på din krop forskellige steder, på skift. Jeg bruger standardpositioner fra Reiki-systemet, og derudover supplerer jeg ved at lægge hænderne på steder, hvor du har særlig brug for det netop i dag.  

Healingsmassage

Healingsmassage er en fysisk massage af kroppen, hvor der samtidig åbnes op for en healing af krop og sind gennem en påvirkning af energier.

Behandlingen kan rette sig mod spændinger, der trænger til at blive løsnet, både kropslige og følelsesmæssige. Det kan også handle om smerter, der lindres, eller uro eller bekymringer, der falder til ro. Det kan være stress, som kan mindskes ved, at modtageren slapper af i dybden. I det hele taget giver behandlingen typisk mere velvære i kroppen. Forløbet er individuelt og tilpasset efter, hvad du lige nu har brug for.

Generelt understøtter jeg gennem behandlingen kroppens egen evne til at skabe balance og helbrede sig selv, og den kan udmærket supplere en mere traditionel behandling.

Før massagen er der mulighed for en samtale ud fra det, der fylder for dig i livet lige nu. Nogle gange kan der være et særligt tema eller en vanskelig situation, som du ønsker, at vi tager op. Efter massagen er der mulighed for at tale om oplevelser under massagen, og evt. aftale om et videre forløb.

Robert Reiki healer

Er du nysgerrig på, hvad Reikihealing, eller healingsmassage kan gøre for dig, så ring til Robert på: 26998558