Psykoterapi

Psykoterapeut

Rikke

Rikke er psykoterapeutstuderende på Psykoterapeutisk Institut og er nu på 4. og sidste år af min uddannelse.

Rikke tilbyder individuel samtaleterapi for unge og voksne. 


Måske oplever du, at stress, pres og bekymringer fylder for meget i din hverdag, måske står du i en livskrise eller møder udfordringer i dine relationer. Det kan også være det generelt går meget godt, du kunne dog have brug for et neutralt sted at ventilere og vende dine tanker.

Uanset hvad der ligger til grund for hvor du befinder dig lige nu, kan terapi skabe et rum til egenomsorg, reflektion og udvikling.

Hos Rikke bliver du mødt med nærvær, empati og interesse for det du kommer med. Intet emne er for stort eller småt. I et trygt rum undersøger I sammen dine tanker, følelser og handlemønstre, så du bliver klogere på dig selv og dermed mere bevidst om din måde at agere og være i verden på.

De sidste mange år har Rikke arbejdet som pædagog i specialtilbud og på uddannelser for børn og unge med forskellige udfordringer, herunder skolevægring, angst, diagnoser indenfor autismespektret, ADHD mm.

En session varer 60 minutter og koster 350,- 

Første samtale er gratis 

Se også Bjørslev Terapi på Facebook (5) Bjørslev Terapi | Facebook

Alle kan få brug for og have gavn af terapi. Ligesom det er vigtigt vi passer på vores krop, så den bedre kan klare og modstå livets strabadser, er det også vigtigt at passe på vores mentale helbred.

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive for en uformel snak