Er du behandler, underviser eller noget helt andet?

Mangler du et lokale?

Har du lyst til at blive en del af et tværfagligt klinikfællesskab og være med til at bidrage til mere velvære blandt klienter og elever der kommer i Loaderiet.

Så kontakt os og kom ud og få en rundvisning af Loaderiet

Jeg har valgt Loaderiet, fordi jeg synes, det er dejligt at være et sted, hvor der er så mange søde dygtige mennesker. Jeg er rigtig glad for Carina og de faciliteter, der er hos loaderiet.

Da jeg første gang trådte ind af døren, vidste jeg, at her ville jeg falde godt til. Stemningen gik lige i hjertet på mig, Flere af mine klienter har givet udtryk for, at de føler sig rigtig godt tilrette, når de kommer til behandling i Loaderiet Jeg er virkelig glad for min beslutning om at leje lokale i Loaderiet, og kan anbefale det 100%

Lige fra første kontakt med Carina fra Loaderiet, har jeg mødt fleksibilitet og forståelse for mine ønsker og behov. Jeg føler mig meget velkommen og alle lejere accepterer og respekterer hinanden og vores fagområder. Lokalerne er også gode og der er alle de faciliteter der er behov for. Kan varmt anbefale Loaderiet.

Scroll to Top
Scroll til toppen