Mødregruppe i

LOADERIET 

Hold din næste mødregruppe i Loaderiet

Skal der være mindre stress og mere forkælelse næste gang, du skal mødes med din mødre gruppe?

DET SKAL VÆRE NEMT AT AFHOLDE MØDRE GRUPPE

Jeg har været i 3 skønne og givende mødregrupper.  Alle med et fantastisk  fællesskab, hvor temaer som ømme brystvorter, røde baby numser,  forelskelse i vores små poder og ikke mindst træthed efter søvnløse nætter pludselig spændende og inspirerende emner.

Men jeg oplevede også, at det at skulle afholde gruppen, indimellem var ved at tage pusten fra både mig og mange af mine med-mødre.

Loaderiet tilbyder at afholde jeres mødregruppe for en god pris.
I bestiller lidt kaffe/the, morgenbrød eller anden forplejning, og så er det bare at komme og nyde hinanden og jeres skønne unger.

Loaderiet står for at gøre klar og rydder op efter jer. Det eneste i skal gøre er, at hygge jer i det skønne lokale som Loaderiet stille til rådighed, men tilhørende køkken og en skøn terrasse, hvor i kan holde øje med de små pus i barnevogn, mens i hygger jer.

Hvis der er interesse for det, kan vi stå for små foredrag om zoneterapi, meditation, klarsyn, babymassage, yoga og meget mere – noget ganske gratis og noget for en mindre pris.

Og kunne det ikke være skønt med en halv times behandling, massage, zoneterapi, kropsterapi mens de andre i gruppen passer på din baby?

Tilbuddet er tænkt til mødregrupper i Rødovre, men andre mødregrupper er naturligvis også mere end velkommen. 

Kontakt Loaderiet hvis du og din mødregruppe kunne have lyst til høre mere eller lave en aftale.