I uge 8 er det muligt for dig at booke plads til følgende events:

Tirsdag den 18. februar:

Kl. 16.00 -17.00 Kropskærlig yoga med Kathrine fra SmukYoga (max 10 deltagere, 50,-)
Kl. 17.30 – 18.30 Mindfulness med Kathrine fra SmukYoga (max 12 deltagere, 50,- )

Onsdag den 19. februar:

Kl. 13.00 – 14.00 Foredrag v. sygeplejerske og zoneterapeut Anita: ”Aloe vera´s fantastiske virkning” (max 15 deltagere, gratis)
Kl. 14.30 – 15.30 Børne/familieyoga med healer og yogainstruktør Leanna (max 10 deltagere 50,-)
Kl. 16.00 – 17.00 Healing og nærvær med healer og yogainstruktør Leanna (max 12 deltagere, 50,-)

Torsdag den 20. februar:

Kl. 14.00 – 15.00 Foredrag v. sygeplejerske og zoneterapeut Anita: ”Aloe vera´s fantastiske virkning” (max 15 deltagere, gratis)
Kl. 16.00 – 17.00 Foredrag/workshop med healer og clairvoyant Anne. ”Besøg i den spirituelle verden” (max 20 deltagere, 50,-)
Kl. 18.00 – 19.30 Foredrag v. sygeplejerske Janni fra Glad krop – glad liv. ”Stress og forebyggelse” (max 20 deltagere, 50,-)

Klik på datoen i kalenderen nedenfor for at booke din plads.

[booked-calendar calendar=82]

Læs lidt mere om de forskellige events her:

Kathrine Yoga- og mindfulness instruktør. SmukYoga: Kropskærlig yoga. På dette yogahold er der plads til dig, din krop og dit niveau. Du møder ind i et rum, skabt af kærlighed til yoga. Og et ønske om at skabe plads til alle vores dejlige kroppe. Mindfulness: Mindfulness er for dig der ønsker mere ro, nærvær og tilstedeværelse i din hverdag. Giv dig selv stund i ro og nærvær.

Kathrine starter hold i Loaderiet 26.02.2020

Leanna, healer og børneyogainstruktør: Familie-og børneyoga: Yoga og mindfulness for børn i alderen 4-6 år og deres voksne. En time med lette øvelser, som I også kan lave sammen derhjemme. Pris og tilmelding er for 1 barn og voksen. Nærvær og healing: En times afslapning kun til dig, hvor du vil opleve både guidet meditation og fuldkommen ro. Alt imens jeg sender dig healing.

Leanna starter workshop op i Loaderiet snart

Anne, Healer og clairvoyant rådgiver: Besøg i spirituelle verden: Denne time byder på snak om spiritualitet, meditation, åndelige guider og fælles guidet meditativhealing. Anne fortæller om, hvordan du kan få en spirituel praksis i hverdagen, og hvordan meditation hjælper dig til et større nærvær og indre ro. Som afrunding guider Anne en fælles meditativhealing for alle deltagere, hvor hun kanaliserer energier, der åbner op for kærlighed og balance.

Anita, sygeplejerske og zoneterapeut: Aloe veras finurligheder: Hvis du vidste, hvad jeg ved….
Det har været kendt og brugt i flere 1000 år … og det virker stadig. Verdens sundeste grøntsag, som kan smøres, det kan sprayes, det kan drikkes.

Jannie, Fysioterapeut og ejer af Glad krop – Godt liv. Foredrag om stress, og hvorfor det er en god ide at tage vejen uden om! Hvad er stress og, hvorfor stress er en nødvendig ven. Vi kommer både ind på kroppen og hjernens påvirkning, samt laver øvelser, som nemt tages med hjem og laves derhjemme.