Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Introaften til C9 v. Carina og Anita

8. januar 2020 | 17:00 - 18:00

Gå på C9 kur sammen med Loaderiet. 

Du får det til en helt speciel 2019-pris nemlig 950,- (Normalpris 1235,-)

Vi holder opstarts/intromøde d. 08.01.2020 kl. 17-18 

Flere behandlere og undervisere går på kur sammen i januar. Ikke som slankekur (selvom der helt sikkert også ryger både centimeter og kilo) men for at få smidt de usande vaner og få mere energi.

Vær med på Forevers C9 kur, som er et program, som på kun 9 dage er med til at kickstarte en rejse mod en sundere hverdag. Det er en kombination af nøje sammensatte kosttilskud, sundere mad og moderat daglig motion. Du vil med c9 kuren udskille en masse affaldsstoffer, “nulstille” din krop og efterlade den mere sund og mere fit.

C9 pakken indeholder: Forever Ultra, Forever Therm ( 1 x 60 tabletter) Forever Fiber (1×30 portioner), Forever Aloe Vera gel (2 x 1 liter) + vejledning, målebånd og shaker

Forever ultra Vanilla: Hjælper dig til at kontrollere dit kalorieindtag. Blandet med f.eks minimælt bliver ultra et sundt måltidserstatning, takket være sit indhold af sojaprotein, vigtige vitaminer og mineraler. Giver energi og holder energiomsætningen oppe. 

Forever Therm: Indeholder udvalgte vitaminer: C, B2, B6, B12 og pantothensyre, der alle bidrager til et normalt energistofskifte og til at mindske træthed.

Forever Fiber: Kostfibre. Hjælper dig til at få fibre i kosten uden unødvendige kalorier

Forever Aloe Vera gel: Den naturlige drik består af den fineste indrgele fra håndhøstet Aloe vera. Styrker og stabiliserer.

 

 

Detaljer

Dato:
8. januar 2020
Tidspunkt:
17:00 - 18:00

Arrangør

Loaderiet
Telefon:
40141903
E-mail:
loaderiet@gmail.com
Se Arrangør hjemmeside

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Registrations are closed for this event

Scroll to Top
Scroll til toppen