Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Et nyt positivt livssyn. Sjælens & egoets dans igennem livet. Med Kathrin Coco Hansen

16. februar 2020 | 10:30 - 17:30

Et endags kursus hvor vi dykker dybt ned i hverdagens udfordringer. Vi finder ud af den større mening med vores liv og vores udfordringer, og får en større forståelse af ”hvad fanden der er meningen”, med alt det vi går igennem her på jorden. Som kursist kan du komme med emner, som vi skal kigge nærmere på, og det vi sammen vil opdage, det er hvor meget vi hver især faktisk er styrret af vores ego, og hvor meget vi kan gøre for at stoppe det og vende hjem til vores kærlige selv. Når vi begynder at praktiserer at være i vores sjæleessens det meste af vores vågne timer, så vil vores liv forandre sig. Mennesker som før har givet os udfordringer stoppe,- de enten forandre sig eller forsvinder ud af vores liv, og nye positive bekendtskaber kan komme til. læs mere klik her: http://kathcoco.dk/index.php/k…

Hele kursuset bygger på en spirituel tilgang til livet og jeg vil stå i kontakt med den åndelige verden igennem hele kursus forløbet.

Er du træt af udfordringer og negativitet og ønsker et mere glædesfuldt og kærligt liv… så er dette kursus noget for dig.
For yderligere information, så kan jeg kontaktes på tlf. 29903377

Køb billet her
https://billetto.dk/e/kursus-et-nyt-positivt-livssyn-sjaelens-egoets-dans-igennem-livet-billetter-405466

 

Detaljer

Dato:
16. februar 2020
Tidspunkt:
10:30 - 17:30
Begivenhed Tags:
, , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Registrations are closed for this event

Scroll to Top
Scroll til toppen