Derfor skal du vælge en elevbehandling

I loaderiet findes der forskellige muligheder for at få elevbehandlinger. Alle de elever/studerende der lejer sig ind i Loaderiet er dygtige behandlere, undervisere eller terapeuter. 

Der vil ofte være elevbehandlinger indenfor både kropsbehandlinger, samtale terapi, men også inden for  workshops eller holdundervisning. 

For at skabe god dynamik og muligheder for enhver, kan du i Loaderiet booke elev behandlinger hos en af de studerende. 

Du vil opleve studerende der er nærværende og har lyst til at give dig en rigtig god elev behandling. 

Prisen på elev behandlinger sættes af eleven selv og er afhængig af hvor langt de er i deres forløb. Ofte vil du kunne få en god rabat. 

Alle de studerende er under supervision på deres uddannelse, så du er sikret en behandling af høj kvalitet, fra de studerende

Allerede da jeg første gang trådte ind af døren i Loaderiet og mødte Carina vidste jeg, at her ville jeg falde godt til.
Stemningen i Loaderiet gik lige i hjertet på mig, og Carinas dejlige, indlevende og samtidig professionelle personlighed ligeså. Som lejer har jeg stor frihed under ansvar, præcis som i en familie, hvor vi hjælper hinanden så alle er glade for at være der.  Det er let at komme til, gode p-muligheder, altid koldt vand og rene glas, hyggelig atmosfære, gode toiletfaciliteter, og lækre behandlingslokaler.

Er du under uddannelse og mangler et lokale?

Så kontakt Carina og hør hvad der er af muligheder for dig, og  kom ud og få en rundvisning af Loaderiet.

Scroll to Top
Scroll til toppen