Covid 19-tiltag i Loaderiet

Af hjertet tak for din forståelse og tålmodighed i denne tid.

I Loaderiet vil vi naturligvis følge de anbefalinger der er – vi passer på jer og passer på os.

De nye retningslinjer er gældende 06.04.21

Lejerne i Loaderiet er forskellige faggrupper  og derved også forskellige organisationers restriktioner. Hver lejer har ansvar for, at overholde de restriktioner, der er gældende indenfor deres fag. 

DU SKAL KUNNE FREMVISE CORONAPAS 

Med et coronapas skal du kunne vise om du er færdigvaccineret, tidligere har været smittet med coronavirus (mellem 2-12 uger siden) eller er testet negativ indenfor 72 timer (enten PCR- eller antigen-test).
Lyntest tages nemt og hurtigt i Rødovre hallen.
 
Er du en af dem, der synes at det er urimeligt at skulle vise coronapas, så husk på, at alle lejerne i Loaderiet er små selvstændige. Vi har ikke har råd til at have holdninger til dette.
Tag godt i mod det – så tager vi godt i mod dig

 

MUNDBIND PÅ FÆLLESAREALERNE:
– Du skal  bære mundbind, når du færdes på fællesarealerne. Dette er gældende uanset om du skal deltage på et hold eller modtage behandling.
– Husk, at en maske ikke er nok til at forebygge smitte. En maske skal bruges korrekt og i kombination med korrekt håndhygiejne, rengøring og afstand, ellers kan den give falsk tryghed og udgøre en smitterisiko i sig selv (Kilde: Sundhedsstyrelsen).

NÅR VI STARTER OP IGEN MED HOLD OG KURSER

YOGA OG EVENTS I LOADERIET:
– Maksimum  max 8 elever på yogahold + en underviser. Ved anden undervisning er det max 9 kursister og 1 underviser.
Du må gerne tage dit mundbind af, når du opholder dig på din egen yogamåtte i salen. Men du skal bære mundbind når du går til og fra salen.

PAS GODT PÅ HINANDEN:
Husk fortsat at passe godt på hinanden og bidrage til en god hygiejne. Desinficer dine hænder, hold afstand og bliv hjemme, hvis du mærker symptomer.

PAS GODT PÅ DIG SELV:
Sørg for at styrke dit immunforsvar, blandt andet ved at fortsætte din yoga praksis, forsætte dine behandlinger, spise sundt, fokus på gode vejtrækninger, få den mængde søvn din krop kalder på og komme ud i naturen.

Der kan forsat købes produkter fra Forever Living.

Scroll til toppen