Bevidsthedsberøring

Vi har et krops jeg, et følelses jeg og et bevidsthedsjeg, som lever i hver sin dimension og med hver sit ‘sprog’, som ‘snakker sammen’ under overfladen.

Via mild, fordybende berøring åbnes de ubevidste dele af kroppen, som er svære at nå frem til via samtale eller mentale øvelser. Når kroppen får de informationer, den har brug for, så harmoniserer den sig selv, og dit sande selv kan få plads.

En BB-facilitator er en ’kropshvisker’ som går ind ad bagdøren og når om bag sindets og kroppens forsvar ved at samarbejde med de store livgivende energier i kroppen – ikke mindst åndedrættet.

 

Bjørn afholder uddannelser og foredrag om BevidsthedsBerøring 

 Få et nyt perspektiv på det at være menneske – Faglig fordybelse og selvudvikling

​Uddannelsen er for dig, som​

  • har lyst til at arbejde med dig selv og andre via krop, berøring og bevidsthed
  • er villig til at give slip på egne forestillinger og se på verden og dig selv på en ny måde
  • vil afsætte fornøden tid til at arbejde sammen med andre, læse faglitteratur, give øvesessioner hjemme, samt få vejledningstimer og egensessioner i tiden mellem kurserne
  • har læst bogen ‘Den bevidste krop – er sanseredskab til selvudvikling’ (kan købes med rabat ved foredrag og introkursus)

​Uddannelsen kræver fuld opmærksomhed i uddannelsesperioden, dvs. ikke andre hele uddannelser samtidig – men gerne enkeltkurser, retreats o.lign.

Det er som om mit liv er faldet på plads, og mit liv bagud er som en fin, lige linje. Det giver mening.

Elevcitat efter endt uddannelse

Scroll til toppen