Christine er uddannet psykoterapeut og er medlem af psykoterapeutforeningen.

Christine tilbyder individuelle terapeutiske samtaler enten i Loaderiet eller online via whereby.

Om Christines tilgang:
’Jeg lægger stor vægt på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, og hos mig er det tilladt at sige alt, at være sig selv og komme ud med det, der er svært. Jeg lytter interesseret til dig, og stiller uddybende spørgsmål, der hjælper dig til at reflektere over din situation, og til at se nye muligheder.’

Om psykoterapi:

Gennem en psykoterapeutisk samtale, italesætter og arbejder vi med de tanker, følelser, handlinger og hændelser, der gør, at du fx oplever frygt, bekymring, tankemylder, stress, tristhed eller andet. Psykoterapi handler om at støtte og hjælpe dig med at få indsigt i og forstå dine udfordringer for derefter at give dig de værktøjer, du har brug for, til at fungere bedre i hverdagen og få en højere livskvalitet.

christine psykoterapeut
Klienterne siger: Christine har hele vejen igennem med stor kyndighed, indføling, nærvær og humor ledt mig frem til indsigter om mig selv og mine nærmeste, som jeg har kunnet bruge konkret i mit liv. Christine er en supergod terapeut, som jeg absolut kan anbefale!
"Jeg har følt mig meget tryg ved at arbejde sammen med Christine om mine udfordringer og kan til enhver tid anbefale Christine til andre.’"

Priser

Personligt fremmøde eller online samtale:

Psykoterapi – individuel samtale, 55 min.  700,-


Psykoterapi – individuel samtale – klippekort 3 sessioner, 3×55 min.   1750,-


Psykoterapi – individuel samtale m. rabat for studerende og arbejdsledige, 55 min.   450,-er

Kontakt Christine