Healing og Clairvoyant rådgivning

Der findes mange forskellige healings og clairvoynace tilgange. Men overordnet hjælper healing, kanaliering, og spirituel vejledning til at komme i balance og åbner op mere indsigt i dig, dit liv og dine mulighede

Ro og Balance

Dette er en behandling der udelukkende har fokus på velvære.  

I denne behandling kombineres berøring med essentielle rene olier. Oliernes dufte vil påvirke sanserne og nervesystemet på en sådan måde at kroppen vil lande i en dyb ro. Berøringen består at blide tryk på hænder og fødder, tryk der beroliger, og tryk der stimulere meredian banerne. Undervejs i behandlingen vil kroppen være pakket ind i tæpper, så kroppen føler sig tryg og rolig. 

Dette er ikke en massage, men en blid berøring af hænder og fødder.  Ved hjælp af Aromaterapi, meditation, berøring, dybe tryk, vil din krop og dit sind lande i en tilstand af ro og balance. 

EFT TERAPI

Emotional freedom technique kan benyttes både forebyggende og traume forløsende. EFT bygger på den tanke at følelsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i kroppens energisystem. EFT betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der giver den enkelte mulighed for at falde til ro i en udfordrende situation, og lære at tænke mere rationelt ved at skabe et skift i bevidstheden, så nye muligheder opstår. Der tappes blidt på nogle punkter på kroppen, fortrinsvis i ansigtet, samtidig med at man italesætter sit problem eller udfordring. Det er en simpel, men virkelig effektiv metode, der hurtigt skaber balance i kroppen og alle kan lære det. 

EFT virker ved at: 

– Dæmpe aktiviteten i amygdala i hjernen som er forbundet med frygt og angst. 

– Nedsætte kortisolniveauet – kroppens stressrespons.

 – Forløse følelsesmæssige blokeringer i kroppen.

– Skabe nye forbindelser i hjernen. 

– Ændre begrænsende overbevisninger. 

– Invitere til nye forståelser og muligheder. 

EFT virker bl.a. på: – Angst – Usikkerhed – Mindreværd – Koncentrationsbesvær – Eksamensskræk – Præsentationsangst – Selvskade – Indlæringsproblemer – Følelsesmæssige ubalancer – Og meget andet

Scroll til toppen